SHEEN GLOBAL KFT.

A SHEEN GLOBAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2018. 10. 31-én alakult. Társaságunk folyamatosan fejlődik. Jelenleg dolgozóinkat rész- illetve teljes munkaidőben foglalkoztatjuk.

Cégünk Heves megye egész területén végez takarítási munkákat, valamint tevékenységünk kiterjed Borsod-Abaúj-Zemplén megye területére is.

Vállaljuk ipari üzemek, üzemcsarnokok, lépcsőházak, irodák, irodaházak és családi házak takarítását, padlószőnyegek, ablakok tisztítását, festés illetve építés utáni, átadás előtti nagytakarítását, házak takarítását, padlóburkolatok (PVC, marmóleum, stb.) felületkezelését.

Fő tevékenységünk, az épülettisztítás mellett végzünk külső területgondozási (kertészeti) tevékenységet, karbantartási, gondoki munkát, hivatalsegédi teendők ellátását.

Ügyfeleinkkel szerződéses kapcsolatban állunk, de dolgozunk egyedi megbízás alapján is. A szakértelem mellett eszközeink és gépeink széles választékával biztosítjuk a minőségi munkavégzést. A legmodernebb technikát képviselő cégek termékeivel dolgozunk.

Többek között például a Johnson és Taski termékcsalád nagy hatású ipari tisztítószereivel dolgozunk, melyek környezetbarátok. Tisztítószereink biztonsági adatlappal rendelkeznek.

A vállalás feltételrendszere:

A takarítandó objektum felmérése, az objektum funkciója, a tevékenység ellátásához milyen szakképzettségre van szükség, milyen technológia alkalmazására van szükség, a megrendelő speciális igényei figyelembevételével.

Csak olyan tevékenységet végzünk, amihez a megfelelő technológia, szakképzettség, személyzet a rendelkezésünkre áll. A tevékenység elvégzéséhez ismerjük a hatósági előírásokat és technológiánkat ezek szerint alakítjuk ki.

A tisztítószereket az objektumban található felületek tulajdonságainak, és a higiéniai előírások figyelembe vételével választjuk ki a leírtak szerint.

A takarítási eljárások végrehajtása kézi erővel, vagy speciális takarítógépekkel történhet.

A technológiák kidolgozásánál figyelembe kell venni a Megrendelő igényeit, a kezelt felületet vagy objektum funkcióját, a vonatkozó előírásokat.

Technológiák:

 • Színkódos takarítás-higiéniai rendszer
 • Szelektív hulladékgyűjtés
 • Alpintechnológia
 • Szőnyegtisztítási technológia
 • Padlókezelési technológia
 • Antisztatizáló technológia


Takarítási munkák ciklusai:

 • Napi takarítás
 • Heti takarítás
 • Kétheti takarítás
 • Havi takarítás
 • Nagytakarítás /negyedéves, féléves, éves´/, vagy a Megrendelő igénye szerint

 

Nagytakarítást a Megrendelő igényei szerint biztosítunk, nyílászárók felületeinek tisztítása, szőnyegek, kárpitozott bútorok, vizes vagy száraz habos tisztítása, padlófelületek polírozása, márványfelületek felújító tisztítása/krisztalizálás/, fa padlózatok ápolása.

Meggyőződésünk

Meggyőződésünk, hogy az emberek a tiszta, higiénikus környezetben kellemesebben érzik magukat, szívesebben dolgoznak, élnek. Tapasztalataink szerint a tiszta környezetnek nevelő hatása van, az emberek a szép, tiszta, higiénikus tereket kevésbé szennyezik, a rendre jobban vigyáznak.

Környezetünk megóvása

Környezetünk megóvása fontos számunkra, mert alapelvünk, hogy rend és tisztaság a környezetünkben kezdődik. Ezért tevékenységünk végzése során igyekszünk környezetbarát tisztítószereket alkalmazni.
Tevékenységünk során nem csak saját, hanem a Megrendelő által előírt előírásokat, utasításokat is betartjuk.
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a technológiák kidolgozására, fejlesztésére.

Keressen minket, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Értékrendünk

Fő célunk az Ön munkánk utáni elégedettsége!

 • Ügyfélközpontúság: A munkavégzés során igyekszünk minél precízebb, igényes munkát végezni. Figyelünk ügyfeleink visszajelzésére.
 • Környezetvédelem: Környezetünk megóvása fontos számunkra, mert alapelvünk, hogy rend és tisztaság a környezetünkben kezdődik. Ezért tevékenységünk végzése során igyekszünk környezetbarát tisztítószereket alkalmazni.
 • Innováció: Cégünk nagy hangsúlyt fektet a technológiák kidolgozására, fejlesztésére.
 • Terjeszkedés / növekedés: Cégünk Heves megye egész területén végez takarítási munkákat, valamint tevékenységünk kiterjed Borsod-Abaúj-Zemplén megye területére is.

Cégtörténet

Már több mint, 2 éve vagyunk jelen a piacon!

A SHEEN GLOBAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2018. 10. 31-én alakult. Társaságunk folyamatosan fejlődik. Jelenleg dolgozóinkat rész- illetve teljes munkaidőben foglalkoztatjuk.

Cégünk Heves megye egész területén végez takarítási munkákat, valamint tevékenységünk kiterjed Borsod-Abaúj-Zemplén megye területére is.

Miért válassz minket?

Több éves tapasztalatokkal rendelkezünk , az évek során számos nagyobb cégnek dolgoztunk már.

Gyors kiszállás
Garanált elégedettség
Garantált munka minőség